dagje werken met

Dagje werken met…

Ik geloof als ondernemer erg in ‘samen sta je sterker’. Hierover schreef ik al eens in mijn blog ‘De kracht van loslaten‘. Waarom ik erin geloof? Nou ik weet niet hoe het met jou zit, maar het schaap met de vijf poten heb ik nog steeds niet gevonden.

En als ondernemer ben ik zelf ook geen schaap met vijf poten. Ik weet dat ik een aantal hele goede kwaliteiten heb, maar toen ik als ondernemer begon, wist ik ook dat er zaken zijn waar ik minder goed in gekwalificeerd ben.

Lange tijd had ik het voorrecht om mijn kantooruren te delen met Renate Termaat van Cloudtraffic. Wij hebben beide verschillende kwaliteiten en vullen elkaar daarom heel goed aan. Begin ik te steunen over hoe ik iets moet doen in Google of Canva, heeft Renate het al voor elkaar. Ze denkt mee over mijn marketing strategie en helpt mij door de wirwar van Google Analytics. Aan de andere kant help ik Renate met het aanbrengen van structuur in haar werkzaamheden.

Regelaar en creatieveling

Dagje werken met Inique4U en Cloudtraffic

Ik ben een echte regelaar, Renate een creatieveling (zie mijn blog ‘1 voor allen en allen voor 1. Of toch niet…‘  voor meer uitleg over de ondernemerstypes).

Dit zie je ook terug in onze bureaus :). Daar waar ik elke avond mijn bureau opgeruimd achterlaat, is het andere bureau een visueel beeld van creatieve gedachtekronkels.

Te grappig dan ook dat ik op een avond deze foto kreeg toegestuurd toen ik eerder weg was.

Een dagje werken met…

Omdat wij zelf in de praktijk zien hoe goed het werkt om te kunnen sparren, gebruik te kunnen maken van elkaars kwaliteiten. Doen we jou als ondernemer een uniek aanbod!

Regelmatig bieden we op vrijdagochtend plaats aan maximaal 4 ondernemers om een dagje bij ons op kantoor te komen zitten van 9.30 – 12.30u. Je mag ons je vragen stellen op het gebied van officemanagement en online marketing en werkt ondertussen aan je bedrijf. Wie weet heb jij nog een goede tip die ons als ondernemer weer verder brengt.

‘Het dagje werken met…’ kost eenmalig € 25,- en is in Amersfoort of Deventer. Goed bereikbaar met auto (gratis parkeren) en het kantoor in Amersfoort is naast station Amersfoort Schothorst.

We hebben maar 1 voorwaarde: je werkt deze dag AAN je eigen onderneming en niet IN je onderneming.

Belangstelling en nieuwsgierig wanneer de volgende gepland staat? Stuur een e-mail naar [email protected].