thuiswerken

Thuiswerken: van Chaos naar Structuur

Thuiswerken voelt dat voor jou als chaos?

2020 blijkt hét jaar van thuiswerken te worden. Zeker als je dat niet bent gewend vraagt thuiswerken om een flexibele houding en een goede dagstructuur. Hoe kan jij jouw personeel hierin begeleiden. Ik ben gespecialiseerd in het omzetten van chaos naar structuur. Ik heb ervaring met werken op afstand en ik wil je graag helpen om rust in je bedrijf te creëren door processen goed te organiseren en op elkaar af te stemmen.

Ik heb diverse diensten gemaakt om je te helpen om (weer) grip op je bedrijf te krijgen.

Samenwerken en thuiswerken hoe doe je dat?

Even bij elkaar binnenlopen of een vraag stellen bij het koffieapparaat gaat nu even niet. Hoe kun je ervoor zorgen dat alle teamleden met elkaar in contact blijven?

Kies daarvoor tools die werken voor jou. Kijk op mijn tool-tips voor de perfecte start. Tools kunnen ook je productiviteit belemmeren. Lees daarover meer in mijn blog Hocus Focus.

Inrichten van je taken

Ik help je graag met het geven van structuur en het inrichten van tools, maar veel ondernemers vergeten dé belangrijk stap daarvoor!

Het is noodzakelijk om eerst Inzicht te krijgen in je bedrijf! Dat is enorm belangrijk om te kunnen bepalen welke stappen je gaat zetten. Neem de tijd om een goede analyse te maken. Zodat je weet op welke fundering je bouwt en of je ontwerp (nog) aansluit bij de resultaten die jij voor ogen hebt.

Mijn aanbod om jou te helpen

Misschien herken je dit wel: je bent een paar jaar geleden begonnen als zelfstandig ondernemer. Je ging rustig van start en had weinig hulp(middelen) nodig.

Inmiddels is je onderneming gegroeid en je merkt dat het veel tijd kost om randzaken op te lossen.
Vaker dan je lief is:
– zit je een halve dag aan je website te klieren;
– ben je een uur aan het zoeken naar een kwijtgeraakte factuur;
– of krijg je een boze mail van een klant die had verwacht dat jij gisteren contact zou opnemen.

1) Morgen doe ik het anders

In mijn boek ‘Morgen doe ik het (anders)’ neem ik je aan de hand mee om structuur te krijgen binnen je bedrijf.

2) Jouw S.O.S. Membership

Door de unieke insteek van het S.O.S. membership leer je Structureren, Organiseren en Systematiseren op een manier die bij jou past. je kunt je maandelijks aan- en afmelden.

3) Een 1-op-1 impactsessie

De 1-op-1 impact sessie is uitermate geschikt wanneer je 1 specifiek punt wil aanpakken. Daar gaan we tijdens deze 4 uur durende sessie alle aandacht op richten. Niet alleen door te navelstaren, maar juist door praktische handvaten, tools en inzichten te geven die jou vooruit helpen.

4) Structuur traject

In het structuur traject brengen we samen de interne organisatie van jouw onderneming op orde. We nemen alle facetten van jouw onderneming onder de loep, heb je mij als persoonlijke vraagbaak en stok achter de deur. In het structuur traject ga je voor een intensieve aanpak van een half jaar om je organisatie weer toekomstproof te maken.

Maar waar kies je nu voor?

Er is zoveel waarmee je kunt starten en waarmee je een enorme winst kunt halen door van chaos naar structuur te gaan. Maar waar kies jij voor? Alles begint met een keuze.

Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

Ben je benieuwd wat het beste bij jou past? Plan een gratis sparsessie, ik vertel je graag hoe ik je kan helpen.