Tool van de week: Perfect Quote
,

Tool van week 7: Perfect Quote

Tool van de week: Perfect Quote

Als je mij vaak gesproken hebt, weet je dat ik geregeld een gezegde of spreekwoord eruit floep. Dat goede quotes mij dus wel aanspreken, verbaast je dan waarschijnlijk ook niks.

Van de week tijdens een podcast van Veronique Prins hoorde ik ook weer zo’n leuke: als je het onkruid aandacht geeft, trap je op de bloemen. Briljant!

Dat ik fan ben van deze app is wellicht ook een logisch gevolg. Een app die je foto scant en daar automatisch passende quotes bij zoekt. Gelijk leuk opgemaakt, wat wil je nog meer? Heb je alleen behoefte aan een passende quote? Dat kan ook! Je kunt een woord ingeven en je krijgt passende quote suggesties.

Het leukste is nog wel dat deze tool geheel gratis is en zowel voor iPhone als Android beschikbaar is! Wanneer zie ik jouw foto met een mooie quote voorbij komen?