Tool van de week: Remember the milk
,

Tool van week 40: Remember the milk

Remember the milk

Het is waarschijnlijk geen geheim dat ik zelf werk met de app ToDo voor het bijhouden van mijn taken. Dit is vooral omdat ik werk met Microsoft 365 en ik hierin meerdere applicaties aan elkaar kan koppelen. Maar dat wil niet zeggen dat er geen andere goede tools zijn om je taken bij te houden.

De app van deze week: Remember the milk vind ik vooral heel krachtig omdat je kan kiezen op welke wijze je herinnerd wil worden aan je openstaande taken. In een overzicht, als een e-mail, op je telefoon. De keuze is aan jou.

En ik roep altijd: als je taak te groot is, deel het op in subdoelen. Kleine haalbare stappen zorgen ervoor dat je in beweging komt. Ook het instellen van deze subdoelen is heel eenvoudig in deze app.

Werk je met een team? Een taak toewijzen aan een ander kan ook.
Een link naar je bestanden in de Dropbox of Drive ook geen probleem!
Kortom: zeker een plekje verdiend in de Tool van de week!

Link naar de tool