Inkiek week 44

Wanneer de zomer en de herfst elkaar ontmoeten zijn de dagen net zo afwisselend als in mijn werk en dagelijks leven. Soms is het zo warm dat de mussen van het dak vallen en je praktisch in korte broek naar je werk kan, een paar dagen later zit ik gemummificeerd achter het stuur van de auto met rode neus en koude vingertjes in een online call met een klant.

Prachtig ook om te zien hoe een klant met tips en tricks tot bloei komt en het resultaat vervolgens zijn vruchten afwerpt om daarna het geleerde weer verder te zaaien en in de praktijk te brengen, groei dus!

En wat dacht je dan van de groei van zoonlief? Die heeft zijn rijbewijs gehaald! Joehoeoeoeo!!! Wat zijn de seizoenen toch prachtig, toch hoop ik dat ik niet al te lang hoef te wachten tot ik straks weer in een fijn verwarmd kantoor zit… met warme vingertjes typen gaat toch echt een heel stuk beter.