Inkiek week 42

Meestal is eind oktober het moment om aan mijn bedrijfsplannen voor het komende jaar te werken. Afgelopen week was het zover en de plannen voor 2023 zijn nu met zorg uitgestippeld, gepland en ook financieel doorgerekend. Wil ik mijn doelstellingen halen, dan zal ik er toch voor moeten zorgen dat ik goed op de rit blijf. Je kunt je resultaten alleen beïnvloeden als je weet wat je wilt en weet wat je doet toch? Dus kikkertje, kikkertje in het land, wie heeft nu de meeste taken voor de komende maanden en 2023 van heel het land? Haha, ja overdrijven is ook een vak… #knipoog.

Nou ja, gelukkig hoef ik die kikkers niet allemaal tegelijk te slikken. De ergste, dikste en vervelendste kikker pak je ’s ochtends als eerste bij z’n lurven, daarna zijn alle andere zaken die dag een makkie vergeleken bij je kikkerontbijt. Als je last hebt van uitstelgedrag is dit dé manier om daar doorheen te breken. Maandag 14 november is er trouwens weer een challenge kikkersslikken. 10 werkdagen gaan we dan met een aantal mensen de uitdaging aan om iedere dag te werken aan je uitstelgedrag.

Zie het als een stok achter je deur om nou eindelijk eens die zaken af te handelen waar je al tijden tegenaan hikt. Je krijgt van mij tips & tricks om het behapbaar te maken en de resultaten van je mede-kikkersslikkers zullen je motiveren om door te gaan. Gewoon doen joh! Ik weet zeker dat je blij bent met jouw behaalde resultaat!