Inkiek week 34

Wanneer jullie deze Inkiek lezen ben ik al heerlijk onderweg naar mijn vakantiebestemming met manlief. Zo’n zin in! Waar ik vrijdag ook zo’n zin in had was het afvinken van de laatste werkzaamheden. Vooral die laatste dikke vette vink! Dit betekende namelijk dat ik alles heb afgerond en dat ik met een ontspannen gevoel op vakantie kan.

Er is geen beter gevoel dan dat. Wanneer ik straks terugkom van vakantie kan ik mijn laptop openklappen en zonder achterstand beginnen. Wauw, heerlijk! Ik zou bijna zeggen dat ik er nu alweer zin in heb om aan het werk te mogen. Haha, bijna dan hoor… eerst ontspannen op vakantie.

Ondertussen is mijn website natuurlijk gewoon bereikbaar. Je bent van harte welkom om lekker te browsen en ik kiek uit naar jullie berichtjes!

Een dikke vakantiegroet van Ineke