Inkiek week 32

Lekker tropisch weertje was het hè? Heb jij ervan genoten? Of kan jij er helemaaaaal niet tegen? Bij mij op kantoor is het lange tijd toch nog best aangenaam geweest. Zonnescherm naar beneden en raam een stukje open. Het ging eigenlijk prima. Ietsje rustiger aan doen dan normaal, lopen in de schaduw, veel water drinken en lichte maaltijden nemen anders gaat mijn energieniveau heel snel onderuit.

Toch ook mijn spierballen laten zien tijdens een dagje helpen verhuizen en voor een extra opkikker (nee, niet een kikkersslikker dit keer ????…) een dagje lachen en ook serieuze dingen bespreken met Chanou. Alleen op de laatste werkdag was de warmte toch ook echt bij mij op kantoor doorgedrongen.

Na overleg met mijn baas ;-P mocht ik fijn eerder naar huis en in het weekend ga ik maar gewoon genieten van het mooie weer en heerlijk verkoeling zoeken aan zee!