passie

Passie

Passie
Een nieuw jaar, nieuwe voornemens.

 

Mijn voornemen?
Ineke Swart op de kaart te zetten, niet voor de omzet. Ok, ook een beetje dan. Maar vooral om mijn passie te delen voor het vak. Wat is er nou mooier dan een opgeruimd buro? Je buro leeg, betekent dat je hoofd leeg is. Immers je hoeft niet meer te denken aan die stapel visitekaartjes die je nog moet verwerken, de facturen die nodig ingeboekt en opgeruimd moeten worden, de afspraken die nog gemaakt moeten worden. Maar je hebt als ondernemer de ruimte om weer aan je onderneming te denken.

Waarom ben ik dit gaan doen?
Welke ideeën heb ik weggestopt, simpelweg omdat mijn hoofd te vol zat met ‘bijzaken’. Belangrijke bijzaken die wel degelijk gedaan moeten worden maar wel in de weg stonden om de onderneming naar het volgende level te brengen. Kijk en als ik dan mag helpen die bijzaken tot mijn hoofdzaken te maken, daar word ik blij van.

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat ondernemers met passie voor hun vak dit simpelweg gewoon uitstralen. Hun enthousiasme steekt je aan. Daar wil je toch graag mee samenwerken? Als zelfstandig ondernemer heb ik zulke ondernemers in de arm genomen. De websitebouwer is zo enthousiast over zijn product, dat ie je gewoon met plezier tot in de late uurtjes je teksten laat schrijven. De leverancier van de promotionele producten denkt mee, zoekt in zijn magazijn naar dat ene product dat je graag wil hebben. En roept in zijn gesprekken zulke leuke marketingacties dat je wel elke dag aan marketing zou willen doen! Meedenkende ondernemers met passie voor hun vak die moet je om je heen hebben!

Ik hoop het jaar 2012 vele ondernemers met mijn passie aan te steken en te mogen wijzen op die andere passievolle ondernemers!

Mijn voornemen voor 2012? Passie!