Inkiek week 7

Wanneer ik een lang weekend eropuit ga, betekent dit meestal dat ik ergens anders mijn uren weer moet compenseren, anders ga ik achter de feiten aanlopen en dàt is natuurlijk niet de bedoeling. Meestal werk ik zoveel mogelijk vooruit, want dan is dat maar vast af en soms moet ik achteraf nog wat extra slagen maken om weer netjes in de pas te lopen met mijn planning. Voor mij voelt het gelukkig bijna nooit als echt werk. En doordat ik als zelfstandig ondernemer flexibel kan in mijn werktijden, blijf ik eigenlijk altijd wel in een goede balans. Mede ook dankzij mijn eigen werkmethodiek, want deze past goed bij mij! Heb jij al eens gekeken hoe jouw werkflow is en hoe je handiger, efficiënter en met minder stress zou kunnen werken? Er is altijd wel ergens winst te behalen in tijd en misschien ook wel in omzet! Ik kan je helpen om eens te kijken waar jouw winst te behalen valt, zodat ook jij fluitend het weekend in kunt gaan.