Inkiek week 23

Alles draait eigenlijk om keuzes maken in je leven. Het begint al bij het opstaan; wat trek ik aan vandaag?! Jouw keuze bepaalt of je het koud krijgt, te warm wordt of juist lekker gekleed bent. Mijn keuze om naar de kapper te gaan en mijn grijze haren weg te werken zorgt voor mijn positieve zelfbeeld.

De keuze die ik 4 jaar geleden maakte in mijn werk zorgde ervoor dat ik vrijdag een leuke middag heb gehad! Keuze maken in je werkzaamheden; wat pak je als eerste aan, wat laat je aan iemand anders over, welke apps gebruik je om je werk gemakkelijker te maken… aan jou de keuze of je een keuze wilt maken.

Wil je graag een keuze maken op werkgebied, maar weet je niet goed hoe? Dan wil ik je graag helpen. Een keuze maken met wat je vandaag aan moet? Daar heb ik vast een goeie doorverwijzing voor ????